1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Sammen for vekst og utvikling

Sammen for vekst og utvikling

Onsdag inviterte Elverum Vekst kommunestyret og representanter fra næringslivet til et felles møte for å stake ut kursen for økt attraktivitet.

Hensikten med møte var å samle både politikere, representanter for næringslivet og andre aktører for å starte arbeidet med å gjøre Elverum enda mer attraktiv som bosted, for besøkende og for næringslivet.

Telemarksforskning har utarbeidet en analyse av Elverum som ser på attraktivitet knyttet til bo, besøk og næring. Du finner hele analysen her. Forsker Knut Vareide innledet med innlegg om hvordan det står til i dag i Elverum. Vi skårer høyt på bostedattraktivitet, og lavere på næringsattraktivitet.

Utviklingsleder i Klosser innovasjon, Lars Gillund, ga oss et innblikk i hvordan Kongsvingerregionen har jobbet med felles kommunikasjon og markedsføring - og hvor viktig det er at man i felleskap jobber sammen for å lykkes.

Kjell-Erik Græsdal var på plass fra Fredrikstad Næringsforeningen for å dele kunnskap om hvordan de har tenkt vekst og utvikling - og hvordan de samarbeider for å lykkes.

Daglig leder i Elverum Vekst ga et innblikk i hva Elverum Vekst er, og hva selskapet tenker om framtida - og hvordan vi ønsker å bidra til framtidstro og optimisme og kraft til å skape.

Du finner alle presentasjonene fra kvelden til høyre.