1. Hjem
  2. Jobb, bo og leve
  3. Vil du bo i Ydalir?

Vil du bo i Ydalir?

Elverums nye bydel kombinerer det som gjør livet godt og enkelt, med nye løsninger som tar hensyn til miljøet. Her er det urbant og naturnært på samme tid.

DJI 0785

Ydalir er Elverums nye bydel. Bygd for å ta mest mulig hensyn til jorda vår. Samtidig skal det være et trivelig sted å bo.

Ydalir er sentrumsnært, rett ved fine turområder og med barnehage og skole i midten. I Ydalir blir det rundt 700 boenheter, som bygges for folk i alle livsfaser. Leiligheter, eneboliger og andre enheter tilpasset dine behov.

Med store grøntarealer, skole, barnehage, idrettshall og butikk i nabolaget, er alt du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet.Det er enkelt å komme seg til Elverum sentrum til fots, med sykkel og med buss, og du kan tråkke rett ut i skiløypene på vinteren. Skogen og badeplassen ved Sagtjernet er i umiddelbar nærhet, og felles parkeringsløsninger gjør biltrafikken rundt skoleplassen minimal. Dette gir et hyggelig og trygt miljø for barn og andre fotgjengere.

Det er flere aktører som skal bygge boliger i Ydalir. Planen er å bygge ut område over en periode på rundt ti år, så det vil bli mange spennende boligprosjekter å følge med på i Ydalir i tida som kommer

Grønt boliglån


SpareBank 1 Østlandet inngikk samarbeidsavtale med Ydalir for å sikre at det skal være ekstra gunstig å bygge og bo i Ydalir.

For privatpersoner som ønsker å investere i bolig i Ydalir, har de utviklet et svært gunstig lån med 0% rente på deler av lånet første låneår.Grønt boliglån kan også søkes om til miljøtiltak i boliger utenom Ydalir, men boligene som bygges etter

Ydalirs Masterplan del 2 er forhåndsgodkjent for denne typen lån. Se mer om lånet her.

Følg oss på Facebook for å få siste nytt.

Midt i alt. Kort til det meste. Her ligger Ydalir

Ydalir KART WEB
Web Nora og Peer Christian
Ydalir 038 web 578x386
Banner Ydalir 078