1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Etablererkurs høsten 2024

Etablererkurs høsten 2024

Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle den videre? Meld deg på Etablererkurs! 

Pexels canva studio 3194524 1

Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle den videre?

Går du med tanker om å starte egen bedrift, men lurer på hvor du skal begynne?

Har du bestemt deg for å satse og ønsker gode støttespillere på veien?

Kursene går over 5 kvelder, og er en kombinasjon av samlinger og bruk av digitalt verktøy som både inspirerer og leder deg gjennom prosessen med å lage din forretningsplan. Ikke minst gir kurset deg et flott nettverk med andre som også er i startfasen på å utvikle og avklare sin forretningsidè. Kurset passer for alle som tenker på å starte bedrift eller som har konkrete planer om å starte bedrift. Den første kurskvelden er gratis, men du må være påmeldt selve kurset for å kunne delta.

Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra de som har deltatt på kursene tidigere, og som opplever et nyttig og relevant innhold der de samtidig som de jobber konkret med sine planer også bygger nettverk og kontakter med andre i samme situasjon.

Kurset fører deg gjennom en etablererreise som fører til en ferdig forretningsplan. Siste kurskveld er en presentasjon/pitch der et panel (2-3 personer) får høre om ideen din og hvordan du skal lykkes med den. Alle deltakere som fullfører kurset får kursbevis.

Her er tidspunktene for kurs høsten 2024:

  • Tirsdag 15. oktober, kl. 18-21
  • Tirsdag 22. oktober, kl. 18-21
  • Tirsdag 29. oktober, kl. 18-21
  • Tirsdag 5. november, kl. 18-21
  • Tirsdag 19. november, kl. 18-20 (Avslutning med pitching)


Sted for kurset bestemmes ut fra de påmeldtes bosted/tilholdssted.

Etablererkurset koster kr 1.100,-.

I tillegg til selve kurset får du tilbud om inntil 4-6 veiledningstimer underveis eller i etterkant av kurset, individuelt eller i grupper for temaer som du ønsker spesielt å få belyst.

Det er Innlandet fylkeskommune som finansierer kursene, og det er Klosser Innovasjon og Sør-Østerdal Næringshage som har fått oppdraget med å levere kursinnholdet. Kurset holdes hos Elverum Vekst i Storgata.