1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Lyst til å flytte til Ydalir?

Lyst til å flytte til Ydalir?

Vil du bo i Elverum? Noen du vil skal flytte hit? Hos hos er det plass nok, grønt nok, urbant nok og en skog av muligheter.

Ydalir kvel med veg

Har du lyst til å flytte til Ydalir, eller kanskje du kjenner noen som du vil skal bo i Elverum? Hos hos er det plass nok, grønt nok, urbant nok og en skog av muligheter. Velkommen skal du være!

Ydalir er den nye bydelen i Elverum som ligger i grenselandet mellom by og skog. Det er her framtiden flytter inn sammen med deg, og det er her du finner ut at det er mulig å bo grønnere. Og du får det akkurat sånn du vil ha det. Ydalir ligger i skogkanten med moderne arkitektur og en bokvalitet du må langt for å finne maken til. Området blir bygget ut av flere eiendomsutviklere og boligutbyggere, og det blir et mangfoldig området med mange ulike typer boliger.

I hjertet av Ydalir ligger en barneskole og en barnehage som en av de mest miljøvennlige i landet. Ydalir ligger bare 5 minutter fra Elverum sentrum som er full av aktiviteter, og ett minutt fra skogen. Rett i nærheten ligger også det idylliske badestedet Sagtjernet. I Ydalir blir det lagt til rette for mange framtidsrettede løsninger. Du kan for eksempel dele bil, og det er aktivitetsrom og hobbylokaler tilgjengelig. I Ydalir bor vi side om side og sammen!