1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Gründertreff på Gokarten!

Gründertreff på Gokarten!

Kom og bli inspirert! Vi inviterer igjen til inspirasjonskveld for gründere og etablerere.

Pexels juan mendez 1536619

Dette passer for alle som enten har en idè eller et ønske om å starte noe selv, etablerte startups og bedrifter, eller bare er nysgjerrig på å få vite mer om det å etablere egen bedrift.

«Blant nordens råeste innendørs gokartbaner finner du i hjertet av innlandet»

Kom og hør Linn Petrine Knutsen og Øyvind Braaten i Gokarten fortelle om oppstarten av Gokarten og erfaringene de har gjort seg underveis. Fra en kreativ idè for bruk av et tomt lokale, gjennom en hel haug med større og mindre utfordringer har Gokarten lykkes med å tilby en opplevelse som trekker folk fra en stor region til Elverum. Som de sier: «If everything seems under control, you’re just not going fast enough”

Robert Paulsbyen er et kjent navn i Elverum, men kanskje ikke alle forbinder navnet med varmepumper. Robert etablerte Eltex Elverum AS sammen med Tom Ronny Andrå i 2009. De kommer for å fortelle om erfaringene sine fra de startet hjemme i garasjen, og hvordan de 10 år senere flyttet inn i flotte lokaler i sentrum. I tillegg kommer Robert til å nevne et ord eller to om hvordan det var å starte treningssenteret Paulsbyens Gym i en pandemi.

Her er det mye å hente og la seg inspirere av!

  • Tid: Mandag 10. juni fra 18.00 til 20.00
  • Sted: Kremmertorget, Kirkevegen 4, 2406 Elverum i Gokarten sine lokaler.

Vi ønsker at kvelden skal bidra til å bygge nettverk på tvers av ulike gründere og miljøer. Så kom og la deg bli inspirert av andres gründerreise og treff andre i samme situasjon. Vi setter av god tid til å mingle og diskutere hva vi kan gjøre for å samarbeide og hjelpe hverandre for å lykkes.

Og har du ikke gjort det før, så blir det også en anledning til å ta seg en runde eller to i Gokarten 😊

Arrangementet er gratis - men meld deg på her

Vi byr på te og kaffe og noe å bite i. Håper vi sees!

Program for kvelden:

  • Te, kaffe og mingling
  • Gokarten
  • Eltex Elverum og Paulsbyens Gym
  • Mer mingling og diskusjon – «hva kan vi få til sammen?»

Elverum Vekst kan tilby veiledning til deg og din bedrift både før, under og etter oppstart. Vårt mål er å bidra til å hjelpe deg med å ha større muligheter. Ta kontakt med oss for en prat. Det koster ingenting.